Голем пожар на „турските гробишта“ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Доцна попладнево голем пожар избувна на местото викано „Турски гробишта“ во Битола.

Не е прв пат оваа локација да биде опожарувана.

Интервенираа од противпожарната единица на Битола и рекоа дека пожарот бил изгаснат.

Деновиве во Битола имаше и други два поголеми пожари, едниот на месноста викана „Тепсија“, а другиот во близина на Кркрдаш.

 

Share.