Голема журка во диското на Connect beach во Сливница

0
3470

Голема забава за свеченото отворање на диското на Connect beach во Сливница. Со ДЈ ДНД присустните се забавуваа до раните утрински часови.

Освен гости од преспанскиот крај, голем број битолчани и прилепчани дојдоа на свеченото отворање.

conekt-6-1024x576

Сретнавме и многумина кои се иселеници во странство, а сега за време на летните одмори во посета на родниот крај.