Горан Николовски нов директор на УБК, а Лазо Велковски ќе раководи со БЈБ

0
1973

На денешната владина седница Горан Николовски беше избран за директор на Управата за безбедност и контраразузнавање, а Лазо Велковски на Бирото за јавна безбедност. Двајцата имаат долгогодишно искуство во своите сектори.

Горан Николовски ја извршува функцијата началник во УБК. Лазо Велковски повеќе од една деценија работи во МВР.

http://www.mkd.mk