Горан Трајковски повротно е избран за директор на УЈП

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Горан Трајковски останува на чело на Управата за јавни приходи. Владата на вчерашната седница одлучи Трајковски да продолжи да раководи со една од најмоќните институции во државата.

Оваа одлука Владата ја донесе експресно, со оглед на тоа што рокот за пријавување на јавниот оглас за избор на нов директор на УЈП истече вчера.

Share.