Гори Водно – Со голема брзина пожар се шири над Теферич

0
605

Огнот започнал да се шири околу 19.15 часот, во близина на патот каде што се гради кон новата населба Сончев град, противпожарни екипи се на местото на пожарот.

Се уште нема информации за причините за избувнување на пожарот.