Градоначалникот Бандиќ покажа како треба да се чистат улиците во Загреб

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Градоначалникот на Загреб, Милан Бандиќ незадоволен со чистотата во центарот на градот, на вработените во Градска чистота одлучи да им покаже како се чистат улиците.

Уште во 4 часот и 20 минути утринава ги собра на плоштадот Бан Јелачич.

Со шмрк во раката порача дека градот кој бележи двојно зголемување на бројот на туристи, заслужува да биде уште почист.

Share.