Граѓани на Струмица бараат оставка од градоначалникот Заев

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Незадоволни граѓани на Струмица во кампот во градскиот парк во Струмица бараат оставка од градоначалникот.

Група граѓани веќе подолг период протестираат пред општинската зграда во Струмица и по објавувањето на снимката за наводниот поткуп, бараат оставка од градоначалникот.
Share.