Груевски: Најдоцна до среда ДУИ ќе ја извади листата

0
515

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски коментирајќи ги новите министри на ДУИ вели дека Ахемти го информирал синоќа за нив, но и дека на ДУИ и треба уште малку време за анализи.