Груевски во посета на реканско – дебарскиот крај

0
450

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски ќе оствари посета на реканско – дебарскиот крај.

Груевски во рамки на најавената посета на реканско – дебарскиот крај ќе оствари средби со граѓани во повеќе населени места и ќе направи обиколка на местата каде во моментов се реализираат проекти.