Хаџиевски замина од Пелистер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Искусниот стратег, Ѓоко Хаџиевски го напушти Пелистер откако клубот повторно испадна во Втората фудбалска лига.

Ништо не се случи од најавите за силен Пелистер, напротив ветувањата пропаднаа, а клубот испадна во втората лига.
Ѓоко Хаџиевски не ги доби посакуваните услови и засилувања за кои доби ветување кога го потпишуваше договорот со Пелистер, па реши да замине од Битола.
Засега нема информации која ќе биде идната дестинација на Хаџиевски и кој ќе биде новиот тренер на Пелистер.
Share.