Ханиоти е премногу конфекција

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

И актерот Сашко Коцев беше дел од Преспанското културно лето. Во него разговарвме и за туризмот во Преспа. Вели дека во минатото често доаѓал тука. Прашан дали би одбрал Ханиоти или Претор или пак Асамати, вели преспанскиот брег оти за него Ханиоти било премногу конфекција.

Интервјуто со него следете го во Актуел на Тера 16:55 и 20:55.

 

Share.