“Healer” нова песна на Стефанија и Владимир

Стефанија и Владимир им се познати на битолчани, таа по нејзините песни и танци а тој како кошаркар на Пелистер. Она што ги спои беше здравата храна, музиката и љубовта. За нивната приказна во видеото.

Сподели