ХЕМОМЕТАЛ на Тракторијада во Могила

0
2579

 

Со 6 подружници низ Македонија и со 25 годишно искуство денес ХЕМОМЕТАЛ од Битола ги претстави своите брендови на Тракторијадата во Могила

hemometal 1

– Денес сме тука на Тракторијадата да ги претставиме нашите Европски брендови, како што е брендот Zetor, изјави Димитар Велковски, ХЕМОМЕТАЛ-Битола

Од основањето па се до денес главна дејност на компанијата е продажба на трактори, земјоделска механизација, опрема за фарми и системи за молзење.

hemometal 3

-Нашата компанија, со складишта во повеќе градови ширум Македонија, претставува лидер во продажбата на трактори и земјоделска механизација и генерален застапник на тракторите ZETOR во Македонија. Исто така, Хемометал е претставник на повеќе светски брендови и лидери во производството на приклучна механизација и опремата за фарми, додаде Велковски

За опремата од овие компании Хемометал е комплетно опремен со резервни делови и сервис од стручни инженери и техничари