Хојт Ји на 1 мај во посета на Македонија

0
240

Заменик-помошникот државен секретар за Европа и Евроазија во Стејт департментот Хојт Брајан Ји в понеделник на 1 мај доаѓа во посета на Скопје, потвдуваат од американската амбасда во Скопје за телевизијата 24 Вести. Како што наведува телевизијата Хојт Ји ќе одржи средби со политичките претставници во земјава.