Хотел Широк Сокак и Травел паб во срцето на Битола

0
3020

Има повеќе причини да ја посетите Битола, а по заминувањето ќе имате уште повеќе причини повторно да се вратите.

Градот секогаш ги прифака туристите .За да се доживее во својот надалеку познат дух, треба да прошетате низ тесните улички кои изобилуваат со автентична архитектура, низ градските сокаци, низ старата битолска Чаршија.

Од саат кулата до Хераклеа Линкестис, по надалеку прочуениот Широк Сокак .

Токму во срцето на градот, свечено беше отворен хотел Широк сокак, нов угостителски објект во туристичката мапа на Македонија.

Хотелот е реновиран по најсовремени стандарди кој на гостите ќе им понуди комфор и удобност.

Сместувачките капацитети се модерно опремени каде преку амбиентот кој ја отсликува историјата на Битола и најзначајните карактеристики, ќе ве воведе во богатата историја на градот.

Во рамките на хотел Широк сокак, функционира и Травел паб, каде врвните специјалитети ќе ги пронајдете единствено тука, подготвени од вештите раце на мајсторите .

Од интернационална до домашна кујна, тука може да се задоволат потребите на најпребирливите.

По повод празничните денови хотел Широк Сокак, со празнични попусти и тоа за само 39€,
Велигденска промотивна понуда, која вклучува 3 ноќевања со доручек по лице
за период на престој 29.04 до 02.05.

Широк Сокак е најпознатата улица во Битола, но и најголемата гордост на битолчани.

Хотел Широк Сокак и Травел Паб се наоѓаат на само 20 тини метри од најамбиенталната улица Широк сокак.