Хуманитарен базар за неонатологија

0
1023

„ Да подадеме рака за нашата иднина, да се вклучиме сите“ под ова мото денеска на плоштадот Магнолија во Битола беше организиран хуманитарен предвелигденски базар на Велики четврток.

Собраните средства ќе бидат искористени за купување на потребни материјали за одделението за неонатологија, рече д-р Мари Џарлиева.