Хуманитарен концерт за Стефан Иванов

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На Широк сокак , се одржа хуманитарен настан за помош на 13 годишниот Стефан Иванов кој боледува од церебрална парализа.
Роберт Тодороски од Прилеп го организираше овој хуманитарен настан во Битола.
На настанот настапија повеќе изведувачи од македонската музичка сцена, а се вклучи и црвениот крст од Битола.
Семејството Иванови живее со платата на нивниот татко и средствата што ги добиваат како посебен додаток.

После Битола хуманитарните акции продолжуваат во Струмица, Тетово, Охрид, Кичево, Велес, Гевгелија.

 

Share.