Хуманитарен настан на Лукас ММ.и ЛК.Кабадаја

0
422

Под мотото -Слави 10, биди хуман, носи арт, оваа сабота на 26- ти септември во Битола, ќе се одржи хуманитарен настан.
Лукас е бренд препознатлив во нашата држава повеќе од 20 години, и е застапен со неколку продавници во Македонија.
По повод 10 години постоење на Lukas MM во Битола, викендов ќе се одржи хуманитарен настан, со почеток во 12:00 часот.
Lukas MM и Лајонс Клуб Кабадаја во соработка со локални млади уметници креираа интересни и уникатни патики кои можат да се купат по симболична цена од 500 денари.
Настанот стартуваше со работилница.
Уникатно исцртани патики за хуманитарни цели. Слави 10, биди хуман носи арт ,сабота со почеток од 12 часот. Сите собрани парични средства ќе одат во хуманитарни цели .