И денеска не се вози над Битола

0
549

Mагистралниот пат А-3, Ресен-Битола-Прилеп, кај Битола, поради одрони на патот, е затворен за сообраќај. Сообраќајот се пренасочува низ градот, соопштуваат од АМСМ.