И матурантите од СОУ.Таки Даскало ја прославија својата матурска забава

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Матурата е ден од соништата, ден на забава, веселба, дружење и сеќавање на убавите моменти од средното.
И матурантите од СОУ. Таки Даскало, ја имаа својата матурска забава во ресторанот на хотел Епинал.

Пред самата забава претходеше фотографирањето а забавата ја направи Јошката со својот бенд.

Maturanti_Stopansko_-_2.jpg

Матурската е спомен за цел живот .

Испитот на зрелоста, поточно оној ден од животот, кога полнолетниот човек треба да докаже дека е оспособен за влез во “светот на возрасните”, во својата суштина е обичај кој на овој или оној начин, наоѓа место во сите култури.

Share.