И Меџитлија затворена заради штрајкот на земјоделците

0
744

Според информација од ДЦС МВР, на 03.02.2016 година во времето од 11:00 до 13:00 часот и од 17:00 до 20:00 часот, во целосен прекин ќе биде сообраќајот при влез и излез од Р. Македонија кон Р. Грција на ГП,,Ники”, поради штрајк на грчките земјоделци (фармери). На ГП„Стар Дојран“ блокадата е од 11:00 до 14:00 часот, а на ГП,,Евзони” од 11:00 до 13:00 часот.