И неговиот син ќе навива за Пелистер

0
432

За 30 годишниот јубилеј на навивачката група Чкемвари, што значи да си верен на клубот и кога победува и кога губи, каква е таа маѓија што се доживува на трибините и за нивната голема прослава која се поклопува со 60 години Ракометен клуб Пелистер од интервјуто со еден од навивачите Никола Лазаровски-Коки во денешниот Актуел на Тера.