И синоќа протест, собир, марш

0
1245

И синоќа во Битола продолжија протестите на „ Протестирам“.  Се собраа на Магнолија и се упатија на нивната секојдевна дестинација пред зградата на Општина Битола.

04 ГДОМ

ГДОМ пак одржа собир кај офицерскиот дом, а потоа со протестен марш низ Широк сокак.