И украле 16.000 долари

0
1022

На 13.07.2017 година, во 04,00 часот, во Полициска станица Прилеп, В.Б. од Прилеп, пријавила дека во неутврден временски период, на ул. „Борка Стеваноски“, непознат сторител со насилно кршење на влезната врата, влегол во нејзината куќа и извршил тешка кражба, одземајќи 16.000 австралиски долари. Увид на лице место извршила екипа од Полициска станица Прилеп, а се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.