И вчера полно на плажата во Сливница

0
6960

Уште еден ден со полна плажа, кафе бар и ресторан. Дефинитино велат посетителите ова е вистинското место за ова лето. Не само преспанчани и битолчани, во голем број ги има и од Прилеп, Скопје, Велес на плажата на Конект во Сливница.

sldie

И вчера наши иселеници дојдоа да уживаа на плажата во Сливница. Некои по прв пат, некои веќе биле тука.

sl 33

Велат дека капењето во преспанското езеро е пријатно, најпрво заради фактот што водата не е студена,  а со тоа и не се секирате дали вие или вашите деца ќе настинат.

slivnica cool

Во диско клубот на Конкект и овој викенд се консумираа коктели за освежување.

slivnica 2

slinica 6

slivnica 5

slivnica 7

Во ресторанот со оркестар забава за гостите.

slinciza 8

slivnica 3
Заминувањето од Сливница е некаде пред вечерните часови, оние кои дошле со сопствен превод слободен паркинг, а оние кои пристигнуваат со организираниот превоз во 10:30 од Паб Конект во Битола, Сливница ја напуштаат околу 19 часот.

slivnica 4

slivnica cool 1

Сега откако нема реконструкција на патот Битола-Ресен, претходно се одеше по стариот пат, пристигнувањето до Сливница и враќањето назад не е досадно патување.