И вечерва се обидоа да го пробијат полицискиот кордон

0
1739

Три реда полицајци пред зградата на општина Битола. Така ги дочекаа демонстрантите кои четврти ден по ред протестираат против одлуката на Иванов за аболиција и бараат оставка од градоначалникот на Битола. Тие велат дека даваат подршка на Специјалното обвинителство кое деновиве го отвори пресметот Транспортер за превозот на учениците во Битола.

12992851_10208131704041905_915526071_n

 

13020351_10208131959728297_549537663_n

13022407_10208131622679871_1414412421_n

 

13023286_10208131960688321_432536552_n

 

13023436_10208131616079706_790044655_n

 

 

13023623_10208131959208284_1027438211_n

13023686_10208131619599794_1913444142_n

13046101_10208131958688271_433985900_n

13046120_10208131960448315_1310549513_n