И вечерва судир со полицијата пред зградата на општина Битола

0
2443

Протестот кој вечерва започна околу 19 часот, заврши пред зградата на општина Битола. Таму кордон од полиција. Демонстрантите бараа оставка од градоначалникот на Битола Владимир Талески.

И вечерва како и синоќа тие се судрија со полицијата.

Sequence 01.Still499

Sequence 01.Still500

Sequence 01.Still501

Sequence 01.Still502

Sequence 01.Still503

Sequence 01.Still504

Sequence 01.Still505

Sequence 01.Still506

Sequence 01.Still507

Sequence 01.Still508