Илиќ нов декан на Правниот факултет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Избрано ново раководство на Правниот факултет на битолскиот универзитет Св. Климент Охридски Битола за мандатниот период 10.07.2017 – 09.07.2021: Декан – проф.д-р Горан Илиќ, продекан за финансии – проф.д-р Благој Ѓорѓиевски, продекан за настава – доц.д-р Мирјана Ристовска и продекан за наука и меѓународна соработка – доц.д-р Елена Тиловска – Кечеџи.

Share.