„Има ли излез“, трибина на невладината граѓанска организација Профицио

0
2016

Има ли излез и како да се надмине кризата во Македонија?. Нa овие прашања трибина во Битола. Ја организираше невладината граѓанска организација Профицио, а говорници на трибината беа Стево Pенаровски, Мерсел Биљали, Александар Кирацовски и Џело Хоџиќ.

13428037_1007266102687905_2185233352129520984_n

Во денешниот Актуел со аналитичарот Мерсел Биљали.