Импровизиран напад на Крушево

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во чест на големиот празник Илинден, изведен е импровизиран напад на Крушево. Градоначалникот на Крушево, Томе Христоски објави видео од импровизираниот напад.

„Инпровизиран напад над Крушево, Крушево е ослободено и слободно живее.
Нека е честит и вековит празникот Илинден!“ напиша Христоски.

Инпровизиран напад над Крушево, Крушево е ослободено и слободно живее.Нека е честит и вековит празникот Илинден!

Posted by Томе Христоски on Saturday, 1 August 2020

Share.