„In the name of love“ нова песна на Виктор Апостоловски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„In the name of love“ е насловот на новата песна на битолчанецот Виктор Апостоловски овој пат во соработка со американецот Метју Хорн. Како и вообичаено Апостоловски е комплетен автор на композицијата музика, текст и аранжман како и продукција а спотот е снимен на повеќе локации во Македонија. „Оваа песна ми е посебно драга“ напиша Виктор на социјалните мрежи и воедно се заблагодари за сите кои придонесоа спотот да биде реализиран.

Share.