Интервју со Габриела Илиевска-носител на советничка листа

0
1155

Габриела Илиевска е носител на независната советничка листа која на овие локални избори оди под мотото Поинаку. Во денешното интервју со неа за тоа зошто одлучи да ја бара довербата како независен кандидат таа и другите кандидати од оваа листа, за проектите кои ги нудат и зошто како што велат треба Поинаку.