Интервју со Месут Мемишоски за Актуел на Тера

0
770

Фотографијата од млад полицаец кој му помага на дете бегалец го обиколи светот. Социјалните мрежи и медиумите полни се пофални зборови за човечноста на  Месут Мемишовски од прилепско Канатларци.

Во интервју за Актуел на Тера телевизија раскажува за тоа зошто сакал да биде полицаец, како се случил моментот кога е направена фотографијата, за коментарите на неговите колеги, пријатели, другари.

Тој се врати од Гевгелија, а ние денеска се сретнавме со него