Интервју со Наташа Петровска кандидат за градоначалник на Битола

0
2264

Во денешниот Актуел на Тера интервју со Наташа Петровска кандидат за градоначалник на Битола од СДСМ и нивната коалиција.

Што било пресудно за да ја донесе одлуката да се кандидира, кои се проблемите кои треба да се решаваат, кои се проектите од нејзината програма и како тие ќе се реализраат.