Интервју со новата градоначалничка на Могила Јасмина Гулевска

0
3286

Во Актуел на Тера, по неделната победа на кандидатот на СДСМ и коалицијата за општина Могила Јасмина Гулевска, денеска разговараме за тоа како ги отценува изборите, како ги коментира обвинувањата на ВМРО-ДПМНЕ за изборни нерегуларности, и за тоа колку од ветените проекти во предизборната кампања ќе бидат реализирани?