Интервју со Проф.Д-р Горан Илиќ, декан на Правниот факултет

0
1602

Заврши првиот уписен рок за прв циклус на студии на битолскиот Универзитет. Во првиот уписен рок на сите 11 високообразовни институции кои што функционираат во рамки на УКЛО се записшаа 1100 студени. На 1 и 4 септември е вториот уписен рок.

Во пресрет на уписниот рок разговаравме со проф.д-р Горан Илиќ, нов декан на Правниот факултет.