Интервју со Проф.Д-р. Љупче Кочоски, декан на факултетот за Биотехнички науки

0
785

Утре и во понеделник е вториот уписен рок за прв циклус студии на битолскиот Универзитет.

Што е она што го нуди Факултетот за Биотехнички науки од Битола, и на кои студиски програми има слободно место за идните студенти разговаравме со проф.д-р Љупче Кочоски, декан на Биотехничкиот факултет во Битола.