Интервју со Зоран Илиоски кандидат за градоначалник на Битола

0
678

Денеска и со кандидатот за градоначалник на Битола Зоран Илиоски од ВМРО ДПМНЕ и нивната коалиција. Зборуваме за проектите кои ги нуди за подобрување на животот на граѓаните на Битола, кои се клучните и крупните проект и како ќе се реализираат.