Истепан сопственикот на порталот „Доказ.мк“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вчера во центарот на Скопје бил претепан сопственикот на порталот „Доказ.мк“, Марјан Стаменковски, јавуваат македонските медиуми. Според него, нападот го извршиле петмина непознати лица. Порталот на Стаменковски е критички настроен кон власта. Претходно, на сличен начин беше нападнат и сопственикот на порталот „Мактел“ Саше Ивановски.

Share.