Италијанец лишен од слобода во Прилеп

0
599

На 26.11.2016 година во 19,30 часот од страна на УПС од ПС-Прилеп, поради основано сомнение за сторено кривично дело „загрозување на безбедноста на сообраќајот“ бил лишен  од слобода З.Г. (63) од Р.Италија. Истиот бил задржан во ПС-Прилеп за понатамошна постапка.