Иванов со дипломатскиот кор на Пелистер

0
1159

Претседателот Ѓорѓе Иванов со дипломатскиот кор во Македонија денеска во посета на Инфо – центарот „Пелистер“ каде се одржа презентација за природните и туристичките карактеристики на Националниот парк Пелистер, додека во хотелот „Молика“  презентација за инвестициските можности на општина Битола.
12522981_1713727622203551_5083836664370617785_n

Согласно воспоставената практика дипломатскиот прием да се одржува надвор од главниот град, годинава дипломатите ќе имаат можност да се запознаат со историските, економските и културните карактеристики на општина Битола.

 

12540676_1713727845536862_6832253155243395619_n

12507639_1713727965536850_4239591049383717295_n