Избори ќе има на 24 април

0
660

Илија Димовски, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ воедно и собраниски координатор на оваа пратеничка група, на својот профил на Фејсбук по однос на веста дека Извршениот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одлучил да има вонредни избори на 24 април 2016 година напиша кратко „Одиме!!!“.