Изборите ќе ја решат политичката криза

0
1137
SONY DSC

-Она што треба да се случи во Р.Македонија за да се разреши ваквата политичка криза се изборите. ОВа што го прави ГДОМ на најубав начин ја покажува вољата на народот. Сите услови кој што требаше да овозможат избори на 5 ти јуни се исполнети. Она што се случува од другата страна на преотестите е една фингирана и наместена работа кој што не носи добро. Секојдневно општината е валкана и искршена. ОВие протести се неоправдани. Изминатиот период се нанесе голема штета врз еден од нашите вработени, сите видоа дека се работи за една извикана работа и сега Слободан е дома. Во нашата општина нема криминал, и не постои такво нешто, за се имаме документи, рече меѓу другото д-р Владимир Талески градоначалник на општина Битола