Изчезната 24-годишна девојка од Прилеп

0
451

Во полициската станица во Прилеп вчера стигна пријава од 40-годишниот З.Б. дека пред шест денови, на 27 август, од домот во непознат правец се оддалечила неговата 24-годишна сопруга В.Б.

Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на изчезнатата сопруга.