Изгоре киоск

0
1211
????????????????????????????????????

фото:архива

На 02.07.2016 година околу 04,30 часот телефонски во СВР-Битола било пријавено дека на ул.„Младински Бригади“ од засега непознати причини настанал пожар во колонијална продавница (киоск) „ДООЕЛ-2“, сопственост на  М.Г. (36), која целосно изгорела. Околу 05,00 часот, пожарот бил локализиран од екипа на ТППЕ-Битола.