Изложба на фотографија на Фото кино клубот Битола

0
765

Follow беше насловот на изложбата која во друштвото на ликовни уметници беше презентирана пред љубителите на фотографијата.
Изложбата беше во организација на Фото кино клубот Битола.

Предел, беше насловот на последната презентирана изложба, која претставуваше заеднички проект со друштвото на ликовни уметници Битола .


Фото-кино-клубот Битола, е основан на 1-ви март 2012 и има за цел популаризација и унапредување на уметничката фотографија и непрофесионалниот филм.


Изложбата е во рамките на Битолско Културно Лето.