Измените на Законот за јавни набавки на собраниска седница

0
241

Во Собранието на Република Македонија денеска попладне ќе се одржи продолжението на 19. седница на која на дневен ред е Предлог законот за изменување на Законот за јавните набавки, по скратена постапка.

Пратениците ќе одлучуваат и за измените и за дополнувањата на Законот за социјална заштита и на Законот за заштита на децата, двата во второ читање.