Извештајот од хеликоптерската несреќа од МВР во ЈО-Струмица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска се навршува една година хеликоптерската несреќа во кој загинаа четворица искусни пилоти на МВР. Несреќата се случи во близина на Струмица кога хеликоптерот удири во антенски столб и се урна.

Конечниот извештај со настанувањето и причините за хеликоптерската несреќа од МВР стигнал до Основното јавно обвинителство во Струмица.
Share.