Извидници од Франција низ Охрид апелираат за помош на настраданите

0
882

„ Двајца млади извидници од Франција шетаат низ Охрид буквално од дуќан до дуќан од човек на човек и го промовираат бројот за донации за помош на Скопје. Луи и Сирил се моите херои на денот“.

13872747_10154289346725520_221614270227100607_n

Ваква инфомација со фотографии е споделена на социјалната мрежа Фејсбук.

13912852_10154289410270520_400816675340022530_n