„ Јас сум со тапија чист и мојата работа е чиста“ вели Талески во новогодишното интервју за Тера

0
806

„ Ме проверуваше и антикорупциската комисија и УЈП по обвинувањата за становите од страна на опозицијата, но јас сум со тапија чист и мојата работа е чиста“ вели градоначалникот на Битола д-р Владимир Талески во новогодишното интервју за Тера Телевизија.

Во интервјуто Талески зборува и за нападите кон него од страна на здружението За нас се работи, за предметот во специјалното обвинителство и за проектите кои како општина ги реализираа во 2015 и она што следува во 2016 година.